5 Reacties

3 jaar geleden

Ik heb hier ook last van ik kon normaal tot 0300 wakker blijven en ik val al in slaap rond 2200

3 jaar geleden

Als er iets is wat ik heb geleerd van m’n kortdurende zwangerschap van de vorige keer, is dat je echt niet op je symptomen kan bouwen. Symptomen komen en gaan. Heb ook begrepen dat je lichaam op een gegeven moment beter kan omgaan met de hormonen. Plus je weet niets zeker tot je een echo hebt gehad. Probeer op je lichaam te vertrouwen ipv gestrest te zijn. ❤️ Stress werkt averechts.

3 jaar geleden

Ik ben nu 15 weken zwanger en ik heb nog steeds last van vermoeidheid. Ik doe nu zelfs na mijn werk als ik thuiskom even snel een dutje omdat ik anders om 8 uur al in slaap val haha.

3 jaar geleden

Hoi Marlissa, Ik had dit ook hoor, bij mijn eerste zwangerschap (jongetje). Al heel snel en vrij abrubt was de vermoeidheid over, en had ik energie voor tien tot middernacht aan toe. 😂 Nu bij de tweede zwangerschap (meisje) juist het tegenovergestelde, veel meer vermoeid, midden op de dag een dutje doen, 's avonds vroeg naar bed willen... Het voelt totaal anders, maar toch voelt het ook goed. Elke zwangerschap is anders. Ook gaat het met de baby erg goed gezien de echo's. Ikzelf vertrouw heel sterk op mijn lichaam. Ik weet dat ik ook mazzel heb dat vooralsnog alles goed gaat, maar anders dan op mezelf vertrouwen kan ik niet. Angst is een slechte leidraad, en kan veel stress geven. Voelt jouw lichaam goed aan? Voel je je lekker in je vel? Grote kans dat je lichaam ingesteld geraakt is op de hormonale veranderingen. Geniet daar maar van, want er zijn ook veel vrouwen die er de hele zwangerschap door last van hebben. Mocht je toch twijfelen, misschien even je verloskundige bellen? Maar nogmaals: ik had precies hetzelfde en heb nu een kerngezonde zoon! Sterkte, en vooral alle goeds en geluk tijdens en na je zwangerschap!

één jaar geleden

Hallo, Ik heb mijn terug plaatsing vorige Donderdag gehad, ik mag pas volgende week een zwangerschap test doen dan zij wij twéé weken veder om zeker te weten als ik zwanger ben.....ik denk dat ik al zwanger ben dan nu 4 weken...maar kan het zo zijn dat de lichte symptomen al beginnen te komen zoals vermoeidheid? Vlagen met misselijkheid.. Heeft iemand hier ervaring mee???