10 Reacties

4 jaar geleden

Je kindje past in de maxi cosi tot ie ongeveer een jaar is. Een voetenzak gebruiken kan, maar een dekentje oid kan ook. Dikke winterjassen kunnen iig niet, dat is niet veilig omdat er dan te veel speling tussen riem en lijf zit. Ik heb zelf een omslagdoek met gaten voor de riempjes en de beentjes kunnen ook erin. Ben ff het merk vergeten.

4 jaar geleden

Ik zou gewoon een dekentje gebruiken. Je gaat indd het goede weer tegemoet als het goed is en als die temperaturen weer richting de 38 gaan die zomer maak je er dus totaal geen gebruik van

VRIEND

4 jaar geleden

Mijn oudste zoon is van begin april, ik had geen voetenzak, maar een wikkeldeken die ook in de maxi cosi kan. Een wikkeldeken is niet zo dik, en tegen die tijd is er natuurlijk ook weer de voorjaarscollectie!!

VRIEND

4 jaar geleden

Mijn zoon heeft tot januari in de maxi cosi gezeten, gemiddeld zitten ze er 'n maand of 9 in. Maar toen een wat dikkere deken gebruikt ipv voetenzak.

4 jaar geleden

Mijn uitgerekende datum is 1 mei en ik ga voor een deken. Veel praktischer. Sneller even toedekken of in de auto, winkel of met warmer weer er stukje vanaf halen. Je gaat echt het warme weer tegemoet, met geluk kan het al behoorlijk warm zijn.

4 jaar geleden

Hi! Ons kindje is geboren op 11 mei en we hebben heel veel gebruik gemaakt van de voetenzak. Ze was veel te klein dus ook in het begin veel gebruikt. Toen t zo warm was uiteraard niet. Nu is ze ruim 6 maanden en gebruiken we m nog steeds. We fietsen ook met de maxi cosi en zo houdt ze het lekker warm. Een jasje aandoen hoeft dan lang niet altijd, doe nu een mutsje op als we in de auto gaan. We hebben er een waarvan de rits aan beide kanten open kan zodat je het dekje evt los kan maken. De zak zit bij ons standaard in de maxi cosi. Tis ook een kwestie wat je zelf prettig vindt en dan moet je een beetje gaan uit vinden. Succes!

4 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Redelijk wisselende ervaringen eigenlijk. Ik denk dat ik het maar gewoon op dat moment bekijk en nu nog geen bestel. Als ik er 1 mis dan bestel ik er 1 en heb ik hem vast de volgende dag in huis. Zo is het ook weer. Doeii

4 jaar geleden

Ik heb net de joolz essentials voetenzak gekocht voor onze kleine die in april komt. Deze kan met rits open en dicht en kan ook in de maxi cosi. Ik verwacht niet dat we die in de zomer veel gaan gebruiken maar het lijkt me praktisch zo’n deken te hebben voor koudere (nazomer)avonden en vooral ook de herfstdagen. Tegen de wintertijd zal de kleine al veel meer in de “buggy” kunnen en daar hebben we sowieso een dikkere wintervoetenzak bij

4 jaar geleden

Reactie op suzan1990

Bedankt voor jullie reacties! Redelijk wisselende ervaringen eigenlijk. Ik ...
Doei🤣

4 jaar geleden

Ik heb deze. Ik ben ook in april uitgerekend.