Wanneer baby kamer klaar gemaakt?

Anoniemlyx
één maand geleden
Volgen
Hay lieve aanstaande moeders/dames ❣️ Wanneer hebben jullie de baby kamer ingericht, ingesteld? En wanneer hebben jullie spullen gekocht zoals wagens, maxi cosi etc? Nieuwsgierig! 😘
 • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
17 reacties
Sab2020
één maand geleden
Met 38 weken alles pas in elkaar gezet en ingeruimd. Kleding was al wel gewassen en gesorteerd. Maxi cosi was een van de eerste dingen die we hebben gehaald en kinderwagen ook pas richting het einde.
 • Rapporteren
MrSnuggels
één maand geleden
Bij de 1e vanaf week 20 voorzichtig wat gaan shoppen... nu bij de 2e met week 30 de nodige spullen nog bij gehaald 😊 Bij de 1e de kamer vrije snel ingericht. Nu bij de 2e zit in week 30 het behang er nog geen eens op 🙃
 • Rapporteren
Chantal29
één maand geleden
Ik ben zaterdag 24 weken zwanger en de kamer is klaar. (Sneller geleverd dan gedacht) Kinderwagen laat wel ontzettend lang op zich wachten, die heb ik begin september besteld en de verwachting is eind november begin december. Bij de eerste was ik pas met 34 weken klaar, maar ik las hier over de lange levertijden en dat klopt dus ook. Kamer zou eigenlijk pas begin november komen maar is uiteindelijk 2 weken geleden geleverd. Wel weer leuk en spannend om te doen! Veel plezier vooral.
 • Rapporteren
Jessica220222
één maand geleden
Bedje en comode staat al kleding is ook al klaar ze komt de eerste periode bij ons op de kamer. Volgende zomer kamers ombouwen zodat de jongens samem kunnen. Kinderwagen had ik al met 7 weken in huis🙈 vluchtkoffer ga ik met 30 weken ook al klaar maken. Met de eerste zou ik het 18 december (2012) doen was 36 weken en meneer bedacht dat 18 december zijn geboorte datum zou zijn had helemaal niks en dat is best wel erg rot.
 • Rapporteren
StaceySlof
één maand geleden
Nu 32 weken en de kamer is grotendeels klaar ik wacht nog op een paar artikelen zoals het matrasje en badje. Vanaf volgende week rustig aan beginnen met de kleertjes wassen zodat alles met 36 weken klaar is en ik nog even goed de rust kan pakken tot de kleine man zich aandient.
 • Rapporteren
Zomer21
één maand geleden
Wij gaan als het goed is met 23 weken verhuizen, denk dat ik dan sta te springen om aan de baby kamer te beginnen haha, maar er moeten ook nog andere dingen gebeuren in het huis, dus gelukkig nog genoeg weekjes om het over uit te spreiden tegen die tijd ☺️
 • Rapporteren
Dina-Marie
één maand geleden
Na de 20 weken echo begonnen met oriënteren. Inlezen op internet en winkels als babypark, prenatal bezoeken. Per keer gericht op 1 onderwerp. Dus ene keer babykamer, andere keer kinderwagen, daarna maxi cosi. Omdat we anders overspoelt worden met informatie. Met week 25 a 26 de spullen besteld. Kamertje geleverd week 30 en alle andere spullen (kinderwagen, box, badje, maxi cosi etc) geleverd in week 35.
 • Rapporteren
sopri
één maand geleden
Wij hadden alles rond 20 weken besteld en rond 24 weken al in huis (eerder dan verwacht). Ben nu 36 weken en zijn pas in week 34 begonnen met alles wassen en opzetten. Nu is alles wel gedaan en ingeladen maar de cosleeper en aankleedkussen heb ik nog niet opgemaakt, doe dat denk ik pas ik week 38. Autostoel hebben we gisteren geïnstalleerd en uitgetest, box staat ook al maar nog niet ingericht ook dat doe ik bij week 38.
 • Rapporteren
Fannyke89
één maand geleden
Met 20 weken de kinderwagen gekocht en rond 30 weken was kamertje zo goed als af. Nu met 34 weken helemaal af en gedecoreerd. Moet wel nog de kleertjes wassen.
 • Rapporteren
Movicolon
één maand geleden
Ik ben gedurende de hele zwangerschap flink aan het hamsteren geweest. Pril eerste trimester al. Sinds halverwege tweede trimester kon ik mijn partner zover krijgen de babykamer te schilderen en dingen in elkaar te zetten. Hij was hiermee klaar toen ik 28 weken was. In de tussentijd wastte ik tot maat 74 aan kleertjes en ruimde ik de babykamer in. Vanaf 29 weken zijn we de box in de woonkamer gaan zetten. Toen belande ik in het ziekenhuis. Nu ben ik met bedrust thuis en blij dat alles klaar is. De allerlaatste dingen ben ik deze week (31+6 weken) aan het bestellen via internet (geboortepakje, dekentjes voor in de co-sleeper en toebehoren voor de vluchtkoffer). mijn moeder komt dit weekend de puntjes op de i zetten, dan doen we samen de laatste check. Ik had graag nog wat creatieve decoratie dingen willen doen, maar ach. De kleine zal eerst bij ons slapen (co-sleeper)
 • Rapporteren
Mini1995
één maand geleden
Bijna 31 weken en behang zit er nu net een paar dagen op haha. Aankomend weekend worden de meubeltjes in elkaar gezet en dan alleen nog aankleden.. gordijntjes mogen we eindelijk ophalen dus dat is ook wel fijn. Kinderwagen hadden we al heel snel met 14 weken ofzo🤣
 • Rapporteren
Jeannette_11
één maand geleden
Kinderwagen hadden we al heel snel gehaald, rond 14 weken. We liepen in de makro en zagen een hele goede aanbieding voor een mooie 3 in 1 wagen. Bedje geleverd met 30 weken, maar pas met 37 weken in elkaar gezet (door raamreparatie in slaapkamer). Kleertjes heb ik hele tijd door gekocht, maar pas vanaf m’n verlof (34 weken) gaan wassen. Commode is oude ladekast, paar weken geleden 2 lades al opgeruimd en ingedeeld, vandaag (38 weken) de andere 2 lades opgeruimd, en nu is alles eindelijk klaar
 • Rapporteren
bbgrlkl
één maand geleden
Haha onze baby kamer was twee weken voor de bevalling pas klaar.. Iets met verbouwen 😅
 • Rapporteren
deemiixx
één maand geleden
Wij hadden de babykamer al best snel klaar, ik kreeg met 26 weken bloedingen en ben uiteindelijk met 34+1 bevallen dmv spoed keizersnede. Tussen de ziekenhuis opnames door alles gauw gewassen zodat dat ook klaar was. Ik was uiteindelijk blij dat we zo snel alles klaar hadden!
 • Rapporteren
Olivia88
één maand geleden
Spullen kopen hebben we pas na de 20 weken echo gedaan. Ik ben nu 35+6 en de babykamer is bijna klaar. Het zijn nog een paar kleine dingen die gedaan moeten worden. 😊
 • Rapporteren
Rian159
één maand geleden
Ik ben zwanger van de tweede. Veel hadden we nog (commode, badje, wagen etc) Een nieuwe maxicosi en extra stokke stoel hebben we gekocht toen er leuke aanbiedingen mee waren. Verder een nieuwe wieg, verven en decoratie. + de kleding en andere verzorging uitzet wel nieuw. Aangezien we een zoontje hebben en een dochter krijgen. Nu 33wk zwanger en nu wel zo’n beetje klaar. De eerste kwam met 36.6 dus nu wel iets eerder begonnen met het kamertje. Wel hoor ik van veel dames hier(andere topics) dat levertijd tegenwoordig erg kan oplopen. Met name kinderwagens. Wel iets om rekening mee te houden.
 • Rapporteren
yv
één maand geleden
Onze babykamer werd geleverd gelijk toen we verhuisd waren dus op 24 weken stonden de meubels al in elkaar. Nu op 31 weken hebben we op kleinere spulletjes na zo goed als alles, de babykamer is nu nog een rommeltje maar ergens voor de 37 weken ruimen we ze op! Ik heb voor mezelf de deadline gezet dat ik met 37 weken alles klaar wil hebben zodanig dat ik daarna geen stress meer hoef te hebben.
 • Rapporteren