10 Reacties

12 dagen geleden

Ik zou even op een rijtje zetten wat jij zelf belangrijk vindt tijdens je kraamweek / hoe jij wil dat het eruit ziet. Dan kan je aan haar vragen hoe zij kan helpen om dit te realiseren, zodat jij een beter beeld hebt. Dan kan je kijken of ze bij jou/jullie past.

12 dagen geleden

Belangrijkste is de klik, dat merk je in zo’n gesprek wel of die er wel of niet is. Vind je borstvoeding belangrijk? Vraag of diegene er de juiste kennis van heeft en ook up to date is (dus niet iemand die alles nog net zo doet als 30 jr geleden) Vraag wat je kan verwachten hoe en dag eruit ziet. Ik had me al helemaal verheugd op iemand die mijn bed verschoonde en bakje fruit klaarmaakte, omdat ik dit om mij heen altijd zag op kraambezoek. Nooit gebeurd, dus je voorkomt er teleurstelling mee

12 dagen geleden

Aangeven of er wel of geen stagiaire eventueel mee mag, die kwam bij ons opeens erbij (was een lief meisje, maar ik was er niet blij mee)

12 dagen geleden

Bedankt! 😊

12 dagen geleden

Wie haar vervangt mocht ze toch onverhoopt ergens anders moeten kramen

12 dagen geleden

Hier gevraagd waarom ze als zelfstandige is gaan werken ipv organisatie, haar uitleg gaf ons een heel mooi inzicht in haar visie en wat zij belangrijk vond. Toevallig sloot dit mooi aan bij ons 😀

12 dagen geleden

Dankjulliewel!

12 dagen geleden

Ik zou vragen of (en zo ja hoe) ze kan garanderen dat ze de gewenste uren bij jullie kan draaien. Hier hebben we door onderbezetting uiteindelijk minder uren gekregen dan we hadden aangevraagd (en dat terwijl dit het eerste kindje was, ik borstvoeding ging geven en ik erg beroerd uit de bevalling was gekomen). Mede hierdoor kijk ik best wel slecht terug op de kraamweek.

12 dagen geleden

Reactie op Anoball

Ik zou vragen of (en zo ja hoe) ze kan garanderen dat ze de gewenste uren b ...
Even nog een nuance: ik begrijp dat we in een maatschappij leven waar de zorg flink is wegbezuinigd (door jarenlang rechts beleid) en ik denk ook niet dat te kunnen oplossen, maar ik had het wel fijner gevonden als ik een paar weken van tevoren had geweten dat er een mogelijkheid was dat de uren niet volledig geleverd zouden worden. En dat die kans best groot is (hoor het namelijk vaker). Bij mijn intakegesprek, hebben we het hier niet over gehad namelijk. Daar heb ik wel spijt van.

12 dagen geleden

Reactie op Anoball

Even nog een nuance: ik begrijp dat we in een maatschappij leven waar de zo ...
Zelfde bij mij! Had soms 1 uurtje (alleen controles) en soms 3 uur. Zowel bij eerste als tweede kind