26 Reacties

13 dagen geleden

Ik zou idd joggingbroek, hemdje/T-shirt en comfy trui/vest doen. Dat is ook prettig voor na de bevalling op weg naar huis (of als je wat langer moet blijven). Doe wel iets wat in principe vies mag worden (bijvoorbeeld voor als je vliezen breken).

13 dagen geleden

Iets wat lekker zit en vies mag worden. Zou er niet teveel over nadenken. Gewoon lekker joggingbroek met een shirt ofzo.

13 dagen geleden

Hoeft niet echt een speciaal set te zijn. Weet niet wat je nu veel draagt? Ik ga gewoon in wat ik op dat moment aan hebt, draag alleen maar lekker zittende zwangerschapsleggings met iets van een shirt/trui. Zou niet gaan in een jurkje met panty bijv🤪 Maar gewoon iets wat makkelijk zit.

13 dagen geleden

Bedankt voor de reacties! Haha ik draag nu inderdaad veel leggings/joggingbroeken met een trui. Maar ik ga er ergens vanuit dat de weeën ‘s nachts beginnen (geen idee waarom😅) en ik slaap alleen in een t-shirt dus ik wilde wel een beetje voorbereid zijn😂

13 dagen geleden

Reactie op sunshine_

Bedankt voor de reacties! Haha ik draag nu inderdaad veel leggings/joggingb ...
Dan is een joggingbroek klaarleggen naast je bed wel fijn. Ik moest met spoed naar het ziekenhuis, dus had me niet meer kunnen verkleden als ik dat had gewild. Gelukkig droeg ik de laatste weken voornamelijk comfortabele kleren.

13 dagen geleden

Dat is wel een heel goed idee! Ik had niks klaar gelegd en was helemaal in de war toen vroeg in de ochtend mijn vliezen braken (ik lag nog in bed) en wist echt niet meer wat ik uit de kast moest pakken om aan te trekken 😂 Uiteindelijk een joggingbroek en trui, dat is helemaal prima!

13 dagen geleden

Ik had een legging en (oud) overhemd van mijn man aan. Handig om open te knopen voor huid op huid. Uiteindelijk was ik naakt, maar man heeft het overhemd nog wel gebruikt voor huid op huid. ☺️ Geen hemdje ofzo, vaak is het er warm genoeg. Had nog een vest mee. Voor de volgende dag had ik voedingsbh meegenomen, voedingshemdje en zwangerschaps joggingset/huispak. Vergeet niet om gemakkelijke slippers mee te nemen, ze raden af om op sokken of blote voeten op de vloer te lopen. Vanwege ziekenhuis bacteriën.

13 dagen geleden

Ik had legging aan en oversized t-shirts draagt nu ook veel legging en oversized sweaters

13 dagen geleden

Ik had ook een joggingpak met hemd aan! Trui ging snel uit toen ik eenmaal op de verloskamer was. Ik had een nachthemd mee om in te bevallen maar ik ben uiteindelijk naakt bevallen doordat ik in bad was gegaan en het ineens heel snel ging. Alvast veel succes en geluk gewenst!

13 dagen geleden

Ik had een zwangerschapslegging, groot t shirt van mijn man en een warm vest aan. Ging midden in de nacht naar het ziekenhuis en echt niet nagedacht over mijn outfit haha

13 dagen geleden

Ik had een hele simpele lange zwarte maxi jurk aan, die binnen 3 seconden aan was en gewoon sneakers. Dat vond ik het handigst. Bleek trouwens uiteindelijk wel de outfit te zijn waarin ik beviel🤣. Hou in gedachten dat je misschien geen tijd hebt om in ziekenhuis om te kleden. Een vest is sws wel handig.

13 dagen geleden

Hahahahah ik vind het altijd zo grappig om dit te lezen. Ik ben in mn kleding bevallen die ik die dag aan had want ik had de tijd niet om erover na te denken 😂😂

13 dagen geleden

Één tip: vergeet niet je sokken/schoenen klaar te leggen 😄 Ik moest (na de bevalling alsnog) naar het ziekenhuis en vrij snel weg. Had netjes een joggingbroek in de buurt gelegd en die had ik ook aan gedaan,, maar pas toen we weer naar huis mochten kwam ik er achter dat ik geen sokken en schoenen mee had. Ook niet gemerkt toen ik naar de ambulance liep,en mijn vriend ook niet aan gedacht. Kwam goed, uiteindelijk met de rolstoel naar de auto en thuis had mijn vriend snel mijn slippers gepakt. Maar ik had tegen die tijd wel koude voeten 🤣

13 dagen geleden

Als ik naar m’n eigen ervaring kijk: ik heb er echt geen seconde over nagedacht wat ik zou gaan dragen. Met de inleiding van onze dochter had ik geloof ik een joggingbroek aan en een trui. Met de tweeling moest ik zo overhaast naar het ziekenhuis dat ik gewoon m’n ‘normale’ kleding aan had, die heb ik uitgetrokken zodra ik in die kamer aankwam 😂 in m’n vluchtkoffer die ik tijdens de weeën inpakte, heb ik wel meteen een stuk of 3/4 comfortabele truien/broeken gestopt die ik na de bevalling zou kunnen dragen.

13 dagen geleden

Reactie op Cas_88

Één tip: vergeet niet je sokken/schoenen klaar te leggen 😄 Ik moest (na d ...
Ik liep het ziekenhuis uit met geitenwollen sokken in m’n knalroze Adidas slippers 😂 idd een goede om over na te denken haha.

13 dagen geleden

Ik heb in een mandje alles klaargelegd; comfortabel onderbroek, voedinhsbh, legging, sokken, lange overhemdje en vest. Als ik snel weg moest was alles klaar. Ook kraamverband erbij. Dit was ook de kleding dat ik aan had tijdens controles. Daarna in de douche overgestapt dus geen bevalkleding nodig :p het is een goede tip! You never know what happens :)

13 dagen geleden

Haha ja is wel verstandig! Ik ben bij de eerste ‘‘s nachts plots naar het ziekenhuis gegaan, 33 weken (goede bevalling en nu een gezonde jongen van 4) Maar had een panty en jurk aan! Ow en een wit hemdje! Naja alles wat je niet wil, maar ja had dat de vorige dag aan en spoedje! Bij de tweede dus echt alles klaar gelegd! Kleding voor mijn man en mijn zoontje! Naja bij 38 weken hoorde ik dat ik de volgende dag ingeleid zou worden! Had alle tijd 😂😂 Kortom je weet het maar nooit!! Hele goede bevalling en lekker genieten straks

13 dagen geleden

Bedankt voor alle tips! Zalando had een trainingspak van Anna Field MAMA in de sale (joggingbroek en trui) dus die heb ik maar even gescoord (in het zwart zodat evt vlekken en zo niet zo opvallen 🥲). Sokken en schoenen ga ik ook klaarleggen!

13 dagen geleden

Ik zou je aanraden om 2 setjes mee te nemen. Ik moest onverwachts een keizersnede terwijl ik voor de ruggenprik kwam en daardoor moest ik nog 2 dagen langer blijven. Schone kleren na het douchen is wel heel fijn 😉

13 dagen geleden

Ik ben voor een joggingbroek gegaan. In ieder geval niets wat strak zit! Houd er rekening mee dat je ( wanneer je naar huis mag) je absoluut niet in een te strakke broek wilt wurgen. Ik kon mijn benen amper optillen en trilde behoorlijk. Voor mijn vriend was een joggingbroek daarom wel zo praktisch 😉. Die heeft me in mijn outfit gehesen.