13 Reacties

3 jaar geleden

Probeer je er vooral niet druk over te maken! Of vindt de gynaecoloog het een probleem? Ik was 57kg voor de zwangerschap, volgens mij 72kg bij 36 weken en nu 62kg. Die 10kg was ik met 2 weken kwijt en als ik mijn best zou doen, krijg ik die laatste 5 er ook wel af.

3 jaar geleden

Ahw hoeveel weken ben je nu? Ik maakte me in het begin ook druk, maar hoor van veel mensen dat er na de bevalling (en eventueel met borstvoeding) ook gelijk een groot aantal kg weer afgaat, dus zou ik me niet teveel zorgen maken als ik jou was. Daarnaast kan je het ook altijd met de verloskundige bespreken!

3 jaar geleden

Als je altijd slank bent geweest en je let er al genoeg op dan zou ik me geen zorgen maken... die kilo's vliegen er na de bevalling vast zo weer af! Die kleine heeft voedingsstoffen nodig dus erg zuinig zou ik niet met eten doen. En groot deel is ook vocht he... toen ik beviel was ik direct 9kg kwijt en na 3 dagen nog eens 4kg wat dus alleen vocht was.

3 jaar geleden

Betekent niet dat je 16 kg aan vet bent aangekomen. Kan ook vocht zijn. Dat is na de bevalling snel vanzelf weg. Zou me er niet te druk om maken.

3 jaar geleden

Nee zegt er niets over. Maar ik vind het niet ok. Ik woog 61 en nu 76. Heb nog 6 weken te gaan he. Ik hou wel enorm vocht op. Ik heb geen enkels meer. Ben gewoon enorm bang dat ik het niet kwijt zal raken. Wil terug in men kleren kunnen

3 jaar geleden

Haha hoeveel weken ben je 16 kg valt mee denk ik... Ik ben ook nooit dik, en bij mijn 1e zwangerschap was ik 28 kg aangekomen. 1e 15 kg was er 2 weken na de bevalling af de rest vanzelf binnen een half jaar zonder enige moeite. Ik at niet veel, en heb de 1e 20 weken bijna alleen maar overgegeven en evengoed die 28 kg. Ik denk dat het gewoon aanleg is. Bij de 2e was het 24 maar verder zelfde verhaal als bij de 1e.

3 jaar geleden

Reactie op L003

Haha hoeveel weken ben je 16 kg valt mee denk ik... Ik ben ook nooit dik, e ...
Ik ben 34 weken nu...

3 jaar geleden

Reactie op sabjim

Nee zegt er niets over. Maar ik vind het niet ok. Ik woog 61 en nu 76. Heb ...
Ik geloof echt dat je snel veel kilo's verliest! Direct na de bevalling waarschijnlijk al. En wat betreft die kleding.. Je hebt wel kans dat niet alles past vanwege vollere borsten en bredere heupen. Qua vetjes/gewicht pas ik verder wel alles, maar mijn bh's en spijkerbroeken liggen stof te happen.

3 jaar geleden

Reactie op Liescodeluxe

Ik geloof echt dat je snel veel kilo's verliest! Direct na de bevalling waa ...
Bij mij net hetzelfde. Kan in alles nog. Zelf in oude jeans. Al kan die niet dicht door de buik 😂 ik draag nog mijn gewone truien etc. Het rare is sommige zwangerschapsjeans krijg ik niet over die kont en mijn gewone wel. Ik hoop het echt

3 jaar geleden

Slanke vrouwen komen over het algemeen veel aan tijdens zwangerschap. 😊

3 jaar geleden

Reactie op sabjim

Nee zegt er niets over. Maar ik vind het niet ok. Ik woog 61 en nu 76. Heb ...
Komt vast goed! Als je hiervoor zo slank was dan ben je vrij snel straks weer op gewicht. Tenminste dat zie ik bij alle mamas in mijn omgeving die zijn weer zo plat als een dubbeltje Ik zal me als ik jou was er niet zo druk om maken het komt echt wel weer goed. Zelf woog ik 59 en nu al boven de 80 en moet nog 5,5 week😛 ben juist blij eindelijk heb ik stevigere benen, grote borsten, en een voller gezicht, vond mezelf zo dun nooit mooi. Denk alleen als bevallen ben dat het er zo weer afvliegt allemaal vooral met borstvoeding geven.

3 jaar geleden

Als je van jezelf weet dat je gezond eet en niks geks doet is dat prima hoor 😋 als je met een laag of gezond bmi begonnen bent kom je gemiddeld 11-16kg aan. Ik heb hetzelfde, nu met 34 weken 14kg aangekomen. Komt goed, ga alsjeblieft niet op dieet of zo, gewoon gezond blijven eten en veel water drinken, ieder lichaam doet dit anders en na de bevalling verlies je die kilo’s weer, al helemaal als je tijdens je zwangerschap gezond bezig bent geweest 😊👍

3 jaar geleden

Ik woog 55kg eind zwangerschap 80 en ik at alleen gezond (kon niks ongezonds zien of ruiken) gyn wist de reden ook niet maar ik heb een gezond zoontje