23 Reacties
5 maanden geleden
Banaan- pindakaas pannekoekjes:
1 banaan
1 ei
3 theetlepels kaneel
3 theelepels 100% pindakaas
1 eetlepel bloem
Dan blenden en bakken . Ik maak kleintjes dus 4 in één pan.
Dit is de enige manier waarop ik hij pindakaas lust 😂🫣
5 maanden geleden
Reactie op DDoorn
Heeft er toevallig iemand een babyproof receptje voor pannenkoekjes zonder ...
Een banaan met havermout en melk jij kan ook kleine beetje kameel voor smaak te voegen
5 maanden geleden
Reactie op sorayax
Ik probeer je recept at the moment maar het ziet er even niet uit😂😂 ligt ...
Misschien even naar de verhoudingen kijken. Heb je grote eieren? Hoe groot is de banaan? Uit mijn ervaring moet het beslag wel wat dikker zijn!
5 maanden geleden
Tagliatelle met zalm, spinazie en cherrytomaten
Handjevol pasta naar keuze
1/2 handjevol in blokjes gesneden zalm
1/2 Handjevol spinazie
2 cherrytomaten
1 koffie lepel smeerkaas
Alle bovenstaande ingrediënten samen koken in een steelpannetje. Als het water verdwenen is, maar nog net een beetje vocht overblijft de smeerkaas erdoor roeren. Beetje pletten met een vork of staafmixer tot de gewenste dikte. 🤌🏼🤍
5 maanden geleden
Zoete Aardappel-Appel koekjes!
-100gram Zoete Aardappel (gestoomd/gekookt en gepureerd)
-100gram Appel (gestoomd en gepureerd)
-180 gram zelfrijzend bakmeel. (Of normaal meel en 2 theelepels bakpoeder. )
-40gram boter (gesmolten).
*Oven op 180 graden.
* Alle Ingrediënten mixen (met je handen maakt de fijnste deeg vind ik)
* Plat rollen tot ong. 1cm (eventueel met nog wat extra meel als het plakkerig is)
* Koekjes uitsteken met een vormpje en op bakpapier leggen.
* +/- 10 minuten in de oven
* Met een sateprikker checken of het gaar is.
* Even laten afkoelen en klaar!
Heerlijke, licht zoete koekjes. Lekkere zachte, luchtig dus al goed te eten voor de kleintjes.
Die van mij vind het heerlijk! En mn vriend ook, haha. 🙈
Wij warmen ze wel even kort op als we er weer een aantal geven, maar dat is eigenlijk voorkeur denk ik.
5 maanden geleden
Reactie op Krstn
Spinaziepannenkoekjes!
In de blender: 1 banaan, twee eieren, twee eetlepe ...
Kun je deze ook invriezen denk je? Ik ga ze straks proberen!
5 maanden geleden
Reactie op Krstn
Nog niet geprobeerd, maar ik denk het wel!
Bij mij was t beslag eerst ook een beetje dun, maar met 2 theelepels bloem erbij was t top!
5 maanden geleden
En hier is trouwens pompoen met parelcouscous een succes! Super simpel:
- 400 gram pompoen (uit de vriezer)
- 2 eetlepels parelcouscous
12 min laten koken en dan prakken met een vork.
Je zou er ook nog andere groenten bij kunnen doen evt.
5 maanden geleden
Reactie op RoEla
Een banaan en een ei🍌🥚
Door elkaar prikken en bakken in een pan op lagere ...
Ik ga morgen het recept proberen 😋 ik ben benieuwd hoe mijn zoon gaat het vinden
4 maanden geleden
Vanavond gehaktballetjes gemaakt van kalkoengehakt met groene en dit was een heel groot succes dus de moeite waard om te delen 😄
In de staafmixer: twee winterpenen (uiteraard eerst gekookt in stukjes), twee Bosui in stukjes, een teen knoflook in stukjes, 200 gram linzen (uit blik) en pureren maar.
- 250 gram kalkoengehakt (ander gehakt kan natuurlijk ook)
Gehakt mengen met alles uit de staafmixer + een theelepel gerookte paprikapoeder en een theelepel gedroogde peterselie.
Na mengen balletjes kneden met je handen en op bakpapier in de oven. 15-20 minuten op 180 graden.