9 Reacties
één jaar geleden
Hmm hier hielp het als ik bijv. Spagetti of macaroni maakte de pasta wel heel te laten zo zijn de stukjes wel zacht. En dan het sausje dus de groente en gehakt glad te maken. Ja ik denk dat je langzaam een beetje naar meer stukken kunt gaan scheelt inderdaad ook voor jezelf. Mijn dochter vind bijv aardappel schijfjes wel lekker dit eet ook makkelijk bijv zalm erbij ook wel zacht.
één jaar geleden
Eet hij wel boterhammen? Ik maak vaan frittata of groentenkoekjes waar veel groentjes in zitte en hij zo uit het vuistje kan eten
één jaar geleden
Hier wat tips:
Pasta Carbonara
Pasta Napolitana
Vegetarische korma
Aardappel/prei schotel
Vis/vlees/kip met groenten en aardappeltjes
Allerlei soorten stamppotten
Vispotje
Bonen schotel
Pizza
Garnalen cocktail
Pannenkoeken
Alles zonder/weinig zout
één jaar geleden
Onze dochter eet volledig met de pot mee, wij koken zoutloos en uiteraard krijgt ze geen rauwe producten nog. Prakken, pureren hoeven we ook niet, ze bijt netjes stukjes eraf. Ze kon al heel snel stukjes verdragen. Nooit potjes gegeven, altijd vers.
één jaar geleden
Onze zoon eet graag (gebakken) aardappels in kleine stukjes. Hij kauwt er heel netjes op. Verder kleine stukjes broccoli, bloemkool en wortel. Zalm en kabeljauw gaan we ook goed en makkelijk in.
Vaak eet hij met 2 vorken. Met 1 is hij zelf aan het oefenen op te prikken, aan de andere prikken wij stukjes en geven dan het vorkje in zijn handen. Vervolgens brengt hij dat netjes zelf naar zijn mond. Heel interessant vind hij dat zelf eten. En als het hem niet snel genoeg gaat pakt hij met zijn hand een stukje en eet het op.
één jaar geleden
Mijn zoontje is weg van lasagne ! Gewoon een beetje fijn snijden met mes en vork gaat prima !