Kinderwens

Babymast
2 jaar geleden
Volgen
Hoi allemaal, Afgelopen zondag bevallen van een prachtig zoontje. Hij is net na de bevalling overleden. Ik was 21 weken zwanger. Het lijkt of ik twee soorten verdriet heb, verdriet om ons zoontje en verdriet omdat we geen echt gezin zijn geworden. Nu een week later denk ik veel aan het krijgen van een nieuw kindje. Is dit niet te snel?
Reageer
Typ hier je reactie
7 reacties
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Hi! Allereerst gecondoleerd met je zoontje💙. Ik ben ook met 20 weken bevallen van mijn zoontje op 03-03, ik herken mezelf heel erg in je gevoel wat je schrijft... ik heb deze vraag aan mijn verloskundige gesteld, of het “ normaal “ is dat ik het zo voel, zij gaf aan dat dit heel vaak het geval is! Je bent moeder geworden maar je moeder gevoel wordt alleen maar sterker door wat je hebt meegemaakt en je wilt zo graag die gevulde armen, voor een kindje zorgen. Dit stelde mij heel erg gerust, ik was bang dat ik gek geworden was ofzo.... 😅.
Mama Van Jace
2 jaar geleden
Gecondoleerd met het verlies van je zoontje Ik snap jou gevoel zoo goed Ik ben 19 mei 2019 ons eerste kindje verloren met 22+ weken na slechte 20 wrken echo daarnaast was ik al weer heel veel bezig met ik wil gaan voor een 2de kindje na alle onderzoeken binnen waren was ik binnen 2 maandjes weer zwanger en dat was september 2019 dus vrij snel weer zwanger Afgelope 31 decmeber 20 weken echo gehad en wederom slecht nieuws 11 januari is ons 2de kindje geboren en 12 januari is hij over leden Nu wachten we op alle uitslagen maar duurt voor mij al weer veel te lang ik wil ook zo graag weer verder maar ik moet nu echt wachten tot alles binnen is en dan een plan van aanpak bespreken met de arts dus nog heel spannend Dus antwoord op jou vraag het is echt niet gek dat je zo snel weer door wilt ik denk dat veel mamas zich hierin herkennen Heel heeel veel sterkte en hopelijk mag je snel een mooi gezond 2de kindje verwelkomen Dikke knuffel ❤🌟
Nikki1995
2 jaar geleden
Hey x Het is idd heel normaal Ik ben mijn zoon ook verloren op 28 december 2019 Het is verschrikkelijk en ik wil je enorm veel sterkte wensen xx Onze kinderwens is ook groter geworden. Dat komt omdat je hebt kunnen voelen hoeveel liefde je kindje jullie heeft gegeven en dat ben je nu weer kwijt. Je voelde weer een kindje in je buik schoppen en was al helemaal verliefd. Je had een toekomstbeeld enz xx Het is helemaal normaal ! Ik heb op 26 januari een curretage gehad en ben gisteren voor het eerst weer ongesteld geworden. Wij gaan ook weer voor een volgend kindje..
Nikki1995
2 jaar geleden
Hey x Ik heb een Whatsapp groep vandaag aangemaakt voor moeders die hun kindje verloren zijn. Mama van jace zit er nu ook in en ik ook. Graag zou ik je erbij willen zetten als je wilt zodat je je niet alleen voelt. Want wij begrijpen je echt !! Laat maar weten als je erbij wilt x dan moet je je telefoon nummer eronder zetten en daadna weer verwijderen xx
Nikki1995
2 jaar geleden
Reactie op babymasten
Wat ontzettend fijn dat het niet “gek” is. Na hoeveel tijd gingen jullie weer proberen?
Als je wilt kan ik je toevoegen in onze Whatsapp groep als je wilt xx