10 Reacties

4 jaar geleden

Ik ben afgelopen weekend nog naar Prenatal geweest. Ik moest nog een deken hebben en wilde het toch even in het echt voelen ipv online bestellen. Sommige dingen kan je gewoon niet van een plaatje bestellen vind ik Nu is het wel zo dat alleen de grote winkels van Prenatal nog open zijn. Babydump is ook open maar daar mogen maar 2 personen in zon enorme winkel. En je moet van die vieze gore plastic handschoenen aan. Eigenlijk degene die je handen nog viezer maken. Omdat ze gelijk gaan zweten waar je met Corona dus niks aan hebt. Ik vind dat voor sommige dingen je echt nog wel naar een babywinkel mag. Zolang het niet is om gewoon de deur uit te zijn voor de verveling, maar je echt gaat om naar de kwaliteit van dingen te kijken.

4 jaar geleden

Zo sta ik er inderdaad ook in. Ik ben afgelopen zaterdag ook even naar de stad geweest. De winkels hebben allemaal maatregelen en zorgen er ook voor dat de klanten zich daar aan houden. En als je je verstand gebruikt, goed op let en bij thuiskomst je handen weer goed wast, is de kans klein dat je wat oploopt buiten.

4 jaar geleden

Ik ben afgelopen weekend ook even naar Prenatal geweest, ook om materiaal te voelen. Had een hoop online besteld en daarvan weer wat items teruggebracht in de winkel. Gelukkig hadden we al heel veel en zijn het de laatste dingetjes. Met name gezond verstand gebruiken, en ‘gelukkig’ zit iedereen in het zelfde schuitje die in een babywinkel loopt en kom je er geen malloten tegen die doelloos ronddwalen.

4 jaar geleden

Nee helemaal mee eens. Ik was afgelopen week ook even naar de babypark geweest. Wordt heel goed rekening mee gehouden. Maar ben nu op de helft van zwangerschap en het idee dat ik mogelijk helemaal niet lekker naar dat soort winkels kan voelt wel echt vervelend. Want zeg nou eerlijk, elke vrouw kijkt er toch naar uit om met vriendinnen naar zulke winkels te gaan en lekker te snuffelen? Maar daar kan ik me dan schuldig over voelen terwijl dat zo zonde is

4 jaar geleden

Weet iemand wat het actieve deurbeleid van de babypark precies inhoudt? Kun je nog met partner en peuter naar de winkel?

4 jaar geleden

Reactie op Boukje90

Weet iemand wat het actieve deurbeleid van de babypark precies inhoudt? Kun ...
Paar dagen terug geweest, Max aantal klanten mogen binnen. Bij binnenkomst direct verplicht handschoenen aan, peuter zou ik in buggy / winkelwagen zetten zodat hij of zij niet vrij rondloopt en afstand houden van elkaar in de winkel

4 jaar geleden

In België zijn de Babywinkels jammer genoeg volledig gesloten. Ook met mijn online reservatie loopt het helemaal mis door COVID. Daar kan natuurlijk niemand iets aan doen maar ik merk toch dat ik dat heel vervelend vind..

4 jaar geleden

Paar dagen terug geweest, Max aantal klanten mogen binnen. Bij binnenkomst ...
Duidelijk, bedankt voor je reactie!

4 jaar geleden

Omdat het zo'n belangrijk en actueel onderwerp is, hebben we een aantal topics over Corona aangemaakt. Om wildgroei aan topics te voorkomen, willen we je vragen om zoveel mogelijk binnen deze topics te discussiëren en geen eigen topics hierover aan te maken (tenzij het nergens binnen past). Corona en zwanger worden: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/zwanger-worden-in-huidige-situatie-PKxNdB Corona en zwangerschap: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/corona-en-zwangerschap-jMA5oo Corona en verloskundige zorg: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/aanpassing-verloskundigezorg-ivm-corona-herkenbaar-PKMVJp Corona en je bevalling: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/corona-en-je-bevalling-vY9JDD Corona en (kraam)bezoek: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/corona-en-kraam-bezoek-VBxJwM Corona en baby/kinderen: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/corona-en-baby-kinderen-PK6jEp Corona en werk: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/corona-en-werk-MJ3r3O Corona en thuis: hoe pak je dit aan: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/corona-en-thuis-hoe-pak-je-dit-aan-9Nl9OJ Je kinderen (educatief) bezighouden: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/thuis-door-corona-hoe-houd-je-je-kind-educatief-bezig-44eZrN Aan iedereen: you can do it!💪💕