197 Reacties

4 jaar geleden

Nou oke, aangezien het andere topic is gesloten.. Ik ben het met konijn... (weet even niet meer precies de naam) eens 馃槈 Kijk naar de beelden in Itali毛.. Je wil toch niet dat er binnenkort een keuze gemaakt moet worden tussen jouw man/kind/vader/moeder of iemand anders? De ene wordt geholpen waardoor de ander sterft.. Denk na aub allemaal..

4 jaar geleden

Zo triest dat kraambezoek afgezegd moet worden, maar zo logisch ook. Ik heb alle bezoek deze week gecanceld. 馃憤馃徎 See you after Corona! 馃樂

4 jaar geleden

Zo triest dat kraambezoek afgezegd moet worden, maar zo logisch ook. Ik heb ...
Dat is niet leuk om te doen, maar wel goed dat je het gedaan hebt 馃檪 Ikzelf en mijn man hadden een hele aan 90% van het kraambezoek haha, maar je ouders/schoonouders/zussen/broers.. dat zou me wel heel erg lijken.

4 jaar geleden

Dat is niet leuk om te doen, maar wel goed dat je het gedaan hebt 馃檪 Ikzelf ...
Hele = hekel

4 jaar geleden

Ik ben nu 38 weken. Kan maar geen beslissing/keuze maken ontremd kraamvisite. En dan bedoel ik opas en omas, ooms en tantes van onze kleine man. Vooral ook omdat ze zeggen dat je zonder symptomen ook besmettelijk kunt zijn. Wat zeggen jullie verloskundige/kraamhulp? Hebben zij hier een standpunt in? En wat is jullie eigen standpunt?

4 jaar geleden

Mijn schoonouders komen te veel in aanmerking met andere, werken in de zorg en openbare vervoer. We hebben gekozen voor helemaaal geen kraamvisite. Mijn moeder is eigenlijk de enige die mag komen. Zij zit zelf zowat heledag thuis en valt onder risico groep. Dus vandaar.. vind het wel heel lullig voor mijn schoonouders en fam.

4 jaar geleden

Voor nu is ons plan straks: opa's en oma's mogen even komen kijken, maar absoluut niet vasthouden. Alleen als ze zich 100% fit voelen. En graag na halfuurtje weer weg. Voor onze broers hetzelfde denk ik. De rest moet maar even wachten. Ben wel bang dat sommige mensen heel teleurgesteld gaan zijn, maar dat is maar even niet anders...

4 jaar geleden

Bij ons mag niemand komen, zelf vind ik het niet zo erg. Ik heb de kraamtijd bij mijn eerste kind echt als vervelend ervaren, er kwam zo veel bezoek. Ongeveer een maand lang elke dag wel iemand, en veel kwamen van ver, die lieten zich niet na een half uurtje weg sturen. Ik was kapot, dus eigenlijk is het wel een opluchting.

4 jaar geleden

Reactie op AlexenOllie

Bij ons mag niemand komen, zelf vind ik het niet zo erg. Ik heb de kraamtij ...
En je ouders? En directe familie? Hoe denk je daar over?

4 jaar geleden

Onze baby gaat zoals t er nu uitziet geboren worden in deze Corona-periode. En ik moet eerlijk zeggen dat ik het helemaal niet erg vind vooralsnog dat er beperkingen gesteld worden aan kraamvisite 馃槆 het geeft ons lekker de mogelijkheid te wennen aan elkaar en een ritme te vinden met z鈥檔 drietjes. En dat terwijl iedereen nu begrijpt waarom ze niet langs mogen komen straks, geen scheve gezichten. Ik vind het echt prima. Het is voor de oma鈥檚 en opa鈥檚 natuurlijk wel heel vervelend maar dat is helaas niet anders, dat kunnen we niet veranderen.

4 jaar geleden

Reactie op Baby032020

En je ouders? En directe familie? Hoe denk je daar over?
Mijn schoonfamilie neemt het virus totaal niet serieus, dus die heb ik sowieso liever niet in de buurt nu. Mijn eigen moeder vind ik wel jammer maar het komt later wel. Het is natuurlijk al mijn tweede kindje, ik heb het met de eerste allemaal al mee gemaakt. Ik vind het wel prima lekker met mijn gezinnetje!

4 jaar geleden

Hier gewoon iedereen afgezegd. Wel jammer zelfs ouders zijn eigenlijk niet welkom behalve om wat af te geven en dan mogen ze van afstand naar mij en kleine kijken 馃檲 vindt het zeker voor hun wel jammer maar liever iets minder contact de eerste maand dan straks iemand ziek.

4 jaar geleden

Hier ook totaal geen bezoek als het Nog steeds is zoals nu qua virus. Geen opa鈥檚 en oma鈥檚 , geen peetouders, gewoon niemand. Ze mogen voor t raam komen staan kijken vanuit buiten en ik kan evt beeldbellen. De eerste weken zal ik ook thuis in soort van quarantaine gaan met ons gezin. Ik wil het risico gewoon echt niet lopen. Gelukkig heeft iedereen er begrip voor hier, ook de opa鈥檚 en oma鈥檚.

4 jaar geleden

Reactie op LindaSss

Hier ook totaal geen bezoek als het Nog steeds is zoals nu qua virus. Geen ...
Voor het raam kijken hahahaha, jammer dat ik op de tweede verdieping woon, anders had ik het zo gedaan 馃ぃ.

4 jaar geleden

Reactie op butengeweun

Hier gewoon iedereen afgezegd. Wel jammer zelfs ouders zijn eigenlijk niet ...
Om wat af te geven? Ik snap helemaal wat je bedoeld maar onbewust krijg ik zo鈥檔 beeld met dat ze een cadeautje naar binnen mogen schuiven en weer weg moeten gaan 馃槀馃槀 Wij vinden het ook jammer om geen kraambezoek te ontvangen straks, je bent zo trots op je kleintje dat je hem/haar het liefst aan iedereen wilt showen! Maar dat showen en vertroetelen komt wel als het virus weer overgewaaid is...

4 jaar geleden

Reactie op ellebell-24

Mijn schoonouders komen te veel in aanmerking met andere, werken in de zorg ...
Tja niks aan te doen. Zelfde hier, zal binnen nu en twee weken bevallen. En wil ook dat iedereen wegblijft, niet alleen voor corona. Gewoon mn eigen rust 馃き. Die tijd komt wel voor de rest om te kijken 馃槏

VRIEND

4 jaar geleden

Reactie op AlexenOllie

Voor het raam kijken hahahaha, jammer dat ik op de tweede verdieping woon, ...
Nou serieus, mijn schoonmoeder zei zelf: ik kijk door het raam. 馃槤

4 jaar geleden

Mijn schoonmoeder kan nu al gaan huilen als ze denkt aan dat ze niet op visite mag komen en mijn moeder legt iedereen restricties op behalve zichzelf.. best lastig..

4 jaar geleden

Mijn schoonouders zijn in staat het contact te verbreken als ik zou suggereren dat ze niet langs mogen komen denk ik 馃槄 Ben blij dat het iig niet mag als de kraamzorg er is, dat betekent dat ze iig niet elke dag op de stoep staan. Scheelt al iets.

4 jaar geleden

Ik vraag me af wanneer we wel kraamvisite kunnen ontvangen. Het gaat nog maanden duren.