7 Reacties

3 jaar geleden

Er is een algemeen topic hier over. Er komen anders elke keer hele discussies...

3 jaar geleden

Reactie op Peterpan

Er is een algemeen topic hier over. Er komen anders elke keer hele discussi ...
Aah nog niet tegengekomen

3 jaar geleden

Reactie op MelDC

Aah nog niet tegengekomen
Ik ook niet 🤔

3 jaar geleden

Ik niet. Ik heb het gehad, twas alleen een kleine verkoudheid. Daar ga ik mij niet voor laten vaccineren en ik ga ook niet mijn kinderwens uitstellen voor een vaccinatie.

3 jaar geleden

Reactie op Lisak

Ik niet. Ik heb het gehad, twas alleen een kleine verkoudheid. Daar ga ik m ...
Fijn dat jij niet ziek bent geworden, maar helaas kun je dat op voorhand niet weten. Ik ken jonge gezonde mensen die bijna dood waren... Je vaccineert ook niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. De vraag is wel wat de beste timing is, dat mag iedereen gelukkig zelf bepalen

3 jaar geleden

Hoi allemaal! We hebben een aantal topics over de corona vaccinatie. Het grote algemene topic over de corona vaccin vind je via de zoekfunctie of hier: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/corona-vaccinatie-xABv9n Corona vaccinatie & kinderwens: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/corona-vaccin-en-kinderwens-OlgZV9 Werken in de zorg: https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/corona-vaccinatie-werken-in-de-zorg-o5lRxn Borstvoeding https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/borstvoeding-en-covid-19-vaccin-lw9weV Om te veel losse topics over dit onderwerp te voorkomen, zal ik dit topic sluiten. Je kunt in een van de topics verder lezen en praten.